Google lolomi se lipoti i luga o le numera o tagata faʻaoga o ituaiga eseese o le Android system

0/5 Palota: 0
Lipoti lenei app

Faʻamatala

e ui lava Google kamupani E le o toe tuʻuina atu ana lipoti masani faʻaletausaga i luga o le faʻaaogaina o fua faatatau o ana Android system versions, ae o le Android Studio - o lona lala - na tuʻuina atu se lipoti auiliili e faʻaalia ai le numera o masini Android e ulufale atu i le Google Play Store ma le ituaiga o faʻaogaina o masini taʻitasi. , i se vaitaimi e fitu aso.

Google lolomi se lipoti i luga o le numera o tagata faʻaoga o ituaiga eseese o le Android system

E tusa ai ma faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻi i le ata o loʻo i luga, e foliga mai o loʻo taʻavale nei le Android 10 i luga o le 26.5% o masini ma e sau i le mea muamua. Aʻo faʻaogaina le Android 11 i luga o le 24.2% o masini ma sau i le tulaga lua.

E ui o faʻamaumauga e le o faʻaalia ai le pasene o masini o loʻo faʻaogaina i luga o le Android 12 version fou, ae o le Android 9 (Pie) e sau i le tulaga tolu ma maua le 18.2% o masini, sosoo ai ma le Android 8 (Oreo) ma se vaega e tusa ma le 13.7% o le aofa'i o masini.

A o Android 7 ma Android 7.1 (Nougat) na maua e uiga i le 5.1% o le aofaʻi o numera o masini, ae o le Android 6 (Marshmallow) na maua se faʻatusatusaga e tusa ma le 5.1% o masini.

O le vaega sili ona uiga ese o le lipoti o loʻo i ai pea pe tusa ma le 3.9% o tagata faʻaoga o loʻo faʻaogaina le Android 5 (Lollipop), e tusa ma le 1.4% o tagata faʻaoga e faʻaogaina le 4.4 (KitKat), ma e uiga i le 0.6% o masini e faʻalagolago pea i le 4.1 (Jelly Bean), lea. o Le lomiga tuai o le faiga faagaioiga Android.

Punavai

Punavai

Tuua se faamatalaga

e le fa'asalalauina lou tuatusi imeli. Faʻamalosia fanua ua faʻailoa mai ma *