Na faʻaalu e tagata faʻaoga le $ 133 piliona i luga o telefoni feaveaʻi i le 2021

0/5 Palota: 0
Lipoti lenei app

Faʻamatala

Faʻamatalaga 'upega tafaʻilagi a Sensortower O se lipoti e aofia ai le aofaʻi o aofaʻi na faʻaalu i talosaga telefoni i le tausaga 2021 AD, ma o le lipoti o loʻo faʻaalia ai na faʻaalu e tagata faʻaoga Android ma iOS le tele o tupe i talosaga pe a faʻatusatusa i le tausaga talu ai 2020.

Na faʻaalu e tagata faʻaoga le $ 133 piliona i luga o telefoni feaveaʻi i le 2021

O le aofaʻi o tupe faʻaalu i telefoni feaveaʻi i le 2021 e tusa ma le $ 133 piliona, o se faʻaopoopoga o le 20% faʻatusatusa i le 2020, lea o le aofaʻi o tupe faʻaalu e tusa ma le $ 111 piliona.

Na fa'aalu e tagata fa'aoga Apple Store le $85.1 piliona, o se si'itaga e 17.7% nai lo le tausaga talu ai. A'o fa'aalu e tagata fa'aoga... تجج E tusa ma le $47.9 piliona, o se siitaga e 23.5% nai lo le tausaga talu ai.

E le gata i lea, o le aofaʻi o le aofaʻi o talosaga i luga o le Apple Store ma le Google Play Store na faʻatupulaia i le 0.5% pe a faʻatusatusa i le tausaga talu ai, ona o le aofaʻi o faʻamaumauga i Google Play na oʻo atu i le 101.3 piliona downloads, ae o le pasene i le Apple Store na oʻo atu ile tusa 32.3 piliona downloads download.

Na faʻaalu e tagata faʻaoga le $ 133 piliona i luga o telefoni feaveaʻi i le 2021

O Tiktok na faaigoaina o le polokalama sili ona sii mai i luga o tulaga uma e lua, ma le aofaʻi o 745.9 miliona faʻapipiʻi. E oʻo mai lea i le taimi na faʻaititia ai le numera o download o le TikTok talosaga mai le 980.7 miliona faʻapipiʻi i le 2020, ona o lona tapeina ma le paʻu talu ai nei i lona lauiloa i Initia.

10 talosaga na ausia le tele o numera o download i luga o Google Play ma le Apple Store, e pei ona faʻaalia i le ata o loʻo i luga, ma o loʻo faʻapea i lalo i lalo: o le TikTok application, le Facebook application, le Instagram application, le WhatsApp application, le Messenger. talosaga, le Telegram application, le Snapchat app, le Zoom application, Capcut app ma mulimuli ane Spotify app.

 

Tuua se faamatalaga

e le fa'asalalauina lou tuatusi imeli. Faʻamalosia fanua ua faʻailoa mai ma *