O faʻamatalaga faʻapitoa e uiga i faʻamatalaga o le OnePlus 10 Pro telefoni fou

0/5 Palota: 0
Lipoti lenei app

Faʻamatala

Ua faʻamaonia e OnePlus o le Oneplus 10 Pro telefoni fou o le a tuʻuina i luga o le maketi i le masina o Ianuari i le amataga o le tausaga fou 2022. Ua tuʻuina atu e le kamupani le faʻaaliga o le muaʻi tusi le telefoni, e pei ona faʻaalia i luga o nisi. nofoaga fa'atau eletise i Iapani ma Saina.

O le telefoni e faʻamoemoe e faʻasalalau i le aso 4 o Ianuari i Saina ma Iapani. E pei ona masani ai, ua faʻaaogaina OnePlus e faʻalauiloa le uluai kopi o ana telefoni i le amataga o le tausaga fou, aʻo faʻalauiloa le lalolagi i le va o Mati ma Me i le tausaga lava lea.

O lipoti na faʻaalia ai o le Oneplus 10 Pro telefoni o le a lagolagoina le 6.7-inch AMOLED LTPO mata ma le 120 Hz refresh rate ma le HD + quality. O le telefoni o le a lagolagoina le 32-megapixel pito i luma mea pueata i foliga o se pu laʻititi i le pito i luga agavale o le lau, ma pito o le telefoni o le a faʻafefe.

Ae mo mea pueata pito i tua o le Oneplus 10 Pro telefoni, o le telefoni o le a lagolagoina se tolu mea pueata, muamua o le mea pueata muamua ma se iugafono o 48 megapixels, o le mea pueata lona lua ma se iugafono o 50 megapixels e tuuto atu i le pueina o ata i le lautele lautele. tulimanu, ma le mea mulimuli o le 8-megapixel telephoto mea pu'eata ma le 3X fa'alia fa'atosina fa'apitoa mo le pu'eina o ata.

O le telefoni o le a lagolagoina se gaioiga mai Qualcomm, o le Snapdragon 8 Gen 1, faʻatasi ai ma le 5 GB o le LPDDR12 faʻaoga faʻapitoa (RAM), ma le 512 GB o le UFS 3.1 manatua fafo.

Mulimuli ane, o le Oneplus 10 Pro telefoni o le a lagolagoina le 5000 mAh maa ma le 50-watt wireless charging. Ae mo tulaga saogalemu, o le telefoni o le a sau ma se faʻailoga tamatamailima i le pito i lalo ole lau.

Punavai

1

2

 

Tuua se faamatalaga

e le fa'asalalauina lou tuatusi imeli. Faʻamalosia fanua ua faʻailoa mai ma *