Ua maua e Twitter le talosaga Quill, lea ua mamanuina e fesoʻotaʻi lelei i le va o 'au faigaluega e faʻateleina le gaosiga

0/5 Palota: 0
Lipoti lenei app

Faʻamatala

Kamupani fa'asalalau Twitter Na maua le kamupani Quill, lea e maua ai fofo lelei mo le faʻatulagaina o feʻau ma se 'au poʻo se vaega ma le faʻamoemoe o le faʻateleina o le gaosiga ma faʻaitiitia le faʻalavelave, e ala i le faʻaitiitia o faʻamatalaga i se mea maualalo, ma faʻavasegaina talanoaga i foliga o se filo filo (e tutusa ma le mea Twitter telefoni).Quill chats app Fa'amau i luga

Na lafoina e Quill se faʻamatalaga e uiga i lenei atinaʻe i luga o lana blog, fai mai, "Na matou amataina Quill ma le sini o le faʻateleina o le lelei o fesoʻotaʻiga a tagata, ona matou te talitonu o meafaigaluega matou te faʻaaogaina i aso nei e le o se mea sili. Ae faʻatasi ai ma le Twitter app, o le a faʻaauau pea le tulituliloaina o la matou sini autu, ia sili atu le aoga o fesoʻotaiga i luga ole laiga.

Faatonu Sili ole Matagaluega Tekonolosi ile Twitter
Twitter

"O le Quill o le a tapunia, ae o lona agaga ma manatu o le a ola pea," o le tala lea a le kamupani. E mafai e tagata fa'aoga ona fa'asaoina se kopi o le tala fa'asolopito o fe'au a le vaega galue se'ia o'o i le Aso To'ona'i, Tesema 11, 2021 i le 1 PM Taimi Pasefika. "A maeʻa ona fesuiaʻi a matou 'auʻaunaga ma tape uma faʻamaumauga, o le a maua e tagata faʻaoga se toe faʻafoʻi atoa o totogi uma."

Na faaiuina e le kamupani lana faamatalaga i le faapea mai, “Matou te fia faafetai atu ia i latou uma na faaaogaina Au'aunaga i'uPe o oe o se tagata fa'aoga beta pe lafo lau fe'au muamua ile vaiaso talu ai. E le mafai ona matou faʻatali e faʻaali atu ia te oe mea o le a matou galulue i ai i le vaitau o lumanaʻi, ma o le a matou le ofo pe a amata ona ofoina atu e Twitter ni faʻamatalaga sili atu ona mamana.

E foliga mai, o loʻo mafaufau Twitter i le faʻaaogaina o Quill e atiaʻe ai le faʻamatalaga tuusaʻo a Twitter (DMs). O foliga Quill muamua e mafai ona maua i le Twitter Blue talosaga totogi.

I soo se tulaga, o vaiaso a sau o le a faʻaalia mai ia i matou fuafuaga a Twitter mo lenei faʻatauga.Taʻu mai ia i matou i faʻamatalaga poʻo a mea fou e te faʻamoemoe e aofia ai. Twitter talosaga؟

Punavai

 

Tuua se faamatalaga

e le fa'asalalauina lou tuatusi imeli. Faʻamalosia fanua ua faʻailoa mai ma *