Ua faaopoopo e Microsoft emojis fou i Windows 11

0/5 Palota: 0
Lipoti lenei app

Faʻamatala

Microsoft o le a tuʻuina atu emojis lamolemole i totonu Windows 11 i lenei vaiaso, e ala i le taʻavaleina o se faʻafouga fou e filifili ai i le faiga faʻaogaina e aofia ai le tele o mea taua faʻapipiʻi ma emojis fou na faʻaalia muamua e Microsoft i le tausaga nei.

Ua faaopoopo e Microsoft emojis fou i Windows 11

O le emoji fou e iai se foliga fou, ae o latou foliga o loʻo 11D ae le o le XNUMXD foliga na folafola mai e le kamupani muamua. E mafai ona e faʻatusatusa i le ata o loʻo faʻapipiʻi i luga i le va o emojis tuai, ma le XNUMXD emojis (Windows XNUMX) ma le XNUMXD emojis na faʻamoemoe e faʻalauiloa e le kamupani i le faʻafouga fou.

Masalo o se tasi o suiga sili ona iloga o le suitulaga lea a le kamupani o le faʻamaufaʻailoga "pepa kilipa" icon (lea e aliali mai i le itu taumatau o le laina lona lua) ma le Clippy icon na faʻaaogaina muamua. Emojis ua toe faʻafouina foi ina ia sili atu le susulu, sili atu ona tumu lanu, ae o loʻo leai lava se foliga 3D.

E oʻo mai i le taimi nei, e leʻo manino ia i matou pe faʻaopoopo e Microsoft le 11D emojis i totonu Windows XNUMX pe leai. E talitonuina o le mafuaʻaga o le le faʻaopoopoina atonu o ni tapulaʻa faʻapitoa, ona e faʻalagolago Microsoft i lana lava font format faʻaaogaina i le Windows system, aʻo faʻaogaina e Apple bitmaps e faʻaalia ai ana emojis.

Ae ui i lea, o le faʻatulagaga a Microsoft e sili atu le faʻaogaina ma le laʻititi o le faila faila pe a faʻatusatusa i le Apple format. Na faʻamatalaina e le kamupani e le o iai le faʻafouga emoji fou Windows 10, ae o le a naʻo le avanoa fou Windows 11 faiga.

Punavai

 

 

Tuua se faamatalaga

e le fa'asalalauina lou tuatusi imeli. Faʻamalosia fanua ua faʻailoa mai ma *