E mafai e Apple ona sui le pu telefoni SlM masani i se pu eSlM tumau i ana telefoni

0/5 Palota: 0
Lipoti lenei app

Faʻamatala

E tele lipoti na faʻaalia talu ai nei e faʻaalia ai le avanoa e sui ai e Apple kata Sim i ana telefoni feaveaʻi ma tekinolosi eSlM i le 2023, amata i le iPhone 15.

O le a le mea na faʻamalosia ai le faʻamaonia o nei lipoti, o le faʻailoaina o le faʻamatalaga na maua e le MacRumors website - lea e faʻapitoa i le suʻeina o Apple leaks - lea e faʻamaonia ai ua maeʻa talanoaga ma kamupani tetele Amerika, e maua ai fautuaga e uiga i le faʻaopoopoina o tekinolosi eSlM i a latou smartphones nai lo le SlM chip. .

Mo i latou e le iloa, eSlM tekinolosi o lona uiga o le telefoni SlM card o le a faʻapipiʻi tumau i luga o le motherboard o le telefoni, ma o le mea lea e le mafai ona suia pe suia e pei o isi vaega o totonu o le telefoni, e pei o le maa, mo se faʻataʻitaʻiga.

Ae ui i lea, o le a mafai e le tagata faʻaoga ona pulea le pu i luga o le wireless ma toe faʻapipiʻi i fafo e filifili ai le kamupani telefoni e manaʻo e faʻafesoʻotaʻi i ai.

E taumafai Apple e faʻalagolago i lenei tekinolosi aua e maua ai fofo lelei ma faigofie e puipuia ai vaega ole telefoni mai le pefu ma le vai.

 

Punavai

Tuua se faamatalaga

e le fa'asalalauina lou tuatusi imeli. Faʻamalosia fanua ua faʻailoa mai ma *