Ua faʻaalia e le mamalu ata aloaia o lana telefoni fou Honor X30

0/5 Palota: 0
Lipoti lenei app

Faʻamatala

Honor o le a faʻaalia lana telefoni fou, Honor X30, ia Tesema 16, pe a uma ona faʻasalalau nisi o ata aloaʻia i luga o lana faʻamatalaga i luga o le Saina Weibo platform.

Ua faʻaalia e le mamalu ata aloaia o lana telefoni fou Honor X30

E aliali mai i ata o le telefoni fou o le a sau ma se lau mafolafola ma se pu i le pito i luga o le ogatotonu o le lau o loʻo i ai le mea pueata pito i luma, ae o le mamalu

Ua faʻaalia e le mamalu ata aloaia o lana telefoni fou Honor X30

O le Honor X30 telefoni e sau i lanu e tolu: E lanumoana, siliva ma auro, ma o le a lagolagoina le 6.7-inisi IPS LCD mata. Ae mo le faʻatinoga o le Honor X30 telefoni, o le a lagolagoina le Qualcomm Snapdragon 695 processor.

E leʻi faʻaalia le tulaga lelei o le meapueata, ae o mea puʻeata pito i tua o loʻo faʻaalia ai o le telefoni o le a lagolagoina se mea puʻeata muamua, faʻaopoopo i se ata puʻe ata mo le puʻeina o ata tuʻufua ma se mea pueata macro mo le puʻeina o ata vavalalata.

Mulimuli ane, o le Honor X30 telefoni o le a faʻasalalau i le taeao o le Aso Tofi a sau, taimi i Sasaʻe Tutotonu. E oʻo mai i le taimi nei, o le a faʻaalia le telefoni i Saina.O le aso na faʻalauiloa ai i atunuu Arapi ma Sasaʻe Tutotonu e leʻi faʻaalia, poʻo le tau o le X30 versions.

Punavai

Tuua se faamatalaga

e le fa'asalalauina lou tuatusi imeli. Faʻamalosia fanua ua faʻailoa mai ma *