MediaTek kunngjør den første brikken for smart-TV-er som støtter opptil 8K-kvalitet ved en frekvens på 120 Hz og en 7nm-arkitektur.

0/5 Stemmer: 0
Rapporter denne appen

Beskrive

Selskapet annonsert Medieteknologi For noen dager siden annonserte vi den nye Dimensity 9000 SoC-brikken for ledende smarttelefoner. Dager senere annonserte selskapet den første brikken for smart-TV-er, Pentonic 2000. Det er forventet at de første TV-ene som inneholder den nye brikken vil bli annonsert i det kommende året 2022.

Forberede Pentonic 2000-brikke Det er den første brikken som støttes av 7nm-arkitekturen TSMC Designet for smart-TVer. Brikken vil støtte Versatile Video Coding (VVC) for H.266-innhold, en ny kodek med forbedret komprimeringseffektivitet, primært brukt i live-streaming og podcaster. Brikken støtter også naturlig støttede kodeker som VS3, VP9 og HEVC.

MediaTek kunngjør den første brikken for smart-TV-er som støtter opptil 8K-kvalitet ved en frekvens på 120 Hz og en 7nm-arkitektur.

Dessuten støtter den nye Pentonic 2000-brikken opptil 8K-oppløsning ved en frekvens på 120 Hz, og overraskende nok inneholder brikken også den nye Motion Estimation Compensation-teknologien (MEMC), som er en ny teknologi i telefoner og smartenheter som kunstig legger til ytterligere rammer mellom de originale rammene til et klipp. Videoen, som vist på bildet vedlagt ovenfor.

MediaTek sier også at den nye brikken støtter kunstig intelligens og UFS 3.1-teknologi for å lagre data jevnere. Når det gjelder kommunikasjon, vil brikken støtte Wi-Fi 6E-standarden, så vel som 5G valgfritt, i henhold til avgjørelsen fra TV-produsenten.

Kilde

1

2

 

Legg igjen en kommentar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er angitt med *