Преземи Златен Инстаграм 2024 Преземи Instagram Златна АПК

InstaGold_v7.0.apk
Доколку сте обожавател на апликацијата Instagram, но ви недостасуваат некои непостоечки функции како „можност за копирање био или профил на кој било корисник“ или „способност да знаете кој ве следи“ или „способност за преземете која било приказна директно на вашиот телефон“ и многу други предности, тогаш оваа апликација „Инстаграм злато“ е она што ви треба. Дозволете ни да ја запознаеме подетално и да дознаеме за нејзините предности во оваа статија.
за да ја преземете
4.0/5 Гласови: 100,004
Развој
23/02/2024
Големина
74M
Верзија
InstaGold_v7.0.apk
Барања
Андроид +6
Преземања
100000 +
Пријавете ја оваа апликација

линкови за преземање

од-тука.org | Безбедност | Лесно и бесплатно преземање

Како да инсталирате Златен Инстаграм 2024 Преземи Instagram Златна АПК?

1. Кликнете на Direct Download Golden Insta 2024 Download Instagram Златна АПК за да ја зачувате апликацијата на вашиот уред.

2. Отворете ја преземената датотека.

3. Следете ги општите чекори за да инсталирате програми или апликации.

Опиши

Златен Инстаграм
Златна апликација на Инстаграм

Златен Инстаграм

Ако си мој љубовник Инстаграм апликацијаНо, му недостигаат некои непостоечки функции, како што се „можноста да се копира биографијата или профилот на кој било корисник“, или „способноста да се знае кој ве следи“ или „можноста да се преземе која било приказна директно на вашиот телефон, " и многу други предности. Оваа апликација "Златен Инстаграм„Тоа е она што ви треба. Дозволете ни да дознаеме за тоа подетално и да дознаеме за неговите предности во оваа статија.

За Instagram Gold Instagram Златна

Програмата Instagram Gold, накратко, е истата програма.Инстаграм„Нормалното, но покрај некои функции што недостасуваат во редовната апликација на Инстаграм, како што се: зачувување фотографии и видеа, зачувување на приказната без нејзиниот сопственик да знае за тоа, да знае кој ја следи вашата сметка на Инстаграм и други предности.

Предности на преземање на програмата Instagram Gold Instagram Златни карактеристики

  • Способност за копирање и преведување коментари: кога Преземете ја програмата Instagram Gold Ќе имате можност да го копирате секој коментар што сакате да го копирате, а исто така ќе имате опција да го „преведете“ коментарот доколку е на јазик што не го знаете.

Преземи Златен Инстаграм 2024 Преземи Instagram Златна АПК

  • Способност за зголемување на сликите: кога Отворете која било слика на програмата Instagram Gold Можете да ја зголемите со кликнување на двете страни на сликата за подобро да зумирате Инстаграм апликација обични.

Преземи Златен Инстаграм 2024 Преземи Instagram Златна АПК

  • Можност за преземање од приказната приказни: Можете да преземете која било приказна во програмата Instagram Gold со кликнување на страничното мени (трите точки подолу како што е прикажано на сликата), а потоа изберете „Преземи“.

Преземи Златен Инстаграм 2024 Преземи Instagram Златна АПК

  • Можност за зачувување фотографии и видеа: Програмата ви овозможува да зачувате слики и видеа со кликнување на иконата над сликата или видеото што сакате да го преземете, потоа избирајќи ја опцијата „Златни својства“ и потоа опцијата „Преземи“, а сликата или видеото ќе се зачуваат во вашиот студио.

Преземи Златен Инстаграм 2024 Преземи Instagram Златна АПКПреземи Златен Инстаграм 2024 Преземи Instagram Златна АПК

  • Можност за копирање на профилот“биоЗа секој корисник: Кога ќе ја преземете програмата Instagram Gold, ќе имате можност да го копирате профилот (био) на кој било корисник со долго притискање на текстот и ќе ви се појави порака дека копирањето е направено.

Преземи Златен Инстаграм 2024 Преземи Instagram Златна АПК

  • Способност да знаете кој ја следи вашата сметка: Наместо да одите на списокот со следбеници на вашиот профил и да барате дали некој ве следи или не, преку програмата Instagram Gold можете да дознаете кој ве следи со најавување на неговиот профил, каде што ќе стои фразата „следам вас“ напишано ако ова лице ја следи вашата сметка.

Преземи Златен Инстаграм 2024 Преземи Instagram Златна АПК

  • Го поддржува арапскиот јазик: Златната програма на Instagram 2019 целосно го поддржува арапскиот јазик, покрај неколку други јазици, од кои англискиот и францускиот се можеби најистакнати.

Недостатоци на преземање на програмата Insta Gold Instagram Златна

  • Не е достапен на Google Play Store: Можеби неговиот единствен недостаток е што не е достапен на Google Play Store, но нема потреба да се грижите, бидејќи прикачив директна врска за вас во следниот пасус за да ја преземете програма.

Преземете го Instagram Gold со директна врска Instagram Златна АПК

  • Прво, преземете ја програмата Instagram Gold од нашата веб-страница.
  • Откако ќе ја преземете програмата, инсталирајте ја нормално како и секоја друга програма.
  • Најавете се на него како што е прикажано на сликата подолу преку вашата сметка ФБ.

Преземи Златен Инстаграм 2024 Преземи Instagram Златна АПК

1 коментар на „Преземи Insta Golden 2024“. Instagram „Златна АПК“

  1. Pingback: Инстаграм плус

Остави коментар

вашата е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *