Toe faʻaleleia ata na tapeina mai se telefoni poʻo se komepiuta pe a uma ona faʻapipiʻiina le masini i auala faigofie e 3

0/5 Palota: 0
Lipoti lenei app

Faʻamatala

E faʻafefea ona toe faʻaleleia ata na tapeina mai se telefoni poʻo se komepiuta pe a uma ona faʻatulagaina le masini

I le taimi nei, ua tatou matua fa'alagolago lava i la tatou telefonipoto e pu'e ata ma teu ai i luga. latou, ma o iinei e mautinoa lava o se faʻafitauli tele mo i matou, ae leai E leai se mea e popole ai, o loʻo i ai tala lelei mo oe, aua o le faʻafitauli o le toe faʻaleleia o ata na tapeina mai le telefoni e mafai ona faigofie ona faatoilaloina e ala i nisi o talosaga ma auaunaga, e pei o o le a tatou aoaoina i la tatou autu i lenei aso.

Toe maua mai ata na tapeina mai le telefoni po'o le komepiuta
Toe maua mai ata na tapeina mai le telefoni po'o le komepiuta

Auala faigofie ma aoga e toe faʻaleleia ai ata na tapeina mai le telefoni


Toe faʻaleleia ata na tapeina mai se telefoni poʻo se komepiuta pe a uma ona faʻapipiʻiina le masini i auala faigofie e 3 Toe faʻaleleia ata na tapeina mai se telefoni poʻo se komepiuta pe a uma ona faʻapipiʻiina le masini i auala faigofie e 3

1-DiskDigger ata toe faʻaleleia talosaga ma polokalame

O lo'o ta'ua o se tasi o tusi ta'uta'ua ma polokalame mo le toe fa'afo'isia o ata na tapeina i le salafa o le lalolagi, o lo'o maua i fa'aliliuga se lua, muamua mo le Android system mo telefoni feavea'i ma masini feavea'i (papa), ma le lona lua mo komepiuta ma komepiuta feavea'i. le Windows system.

Fa'aoga lelei

  • E toe maua mai ata ua tapeina i le oomi o se faamau e ala i le oomiina o le Scan button
  • O le talosaga e tuʻuina atu ia te oe le malosi e toe faʻaleleia ai ata na tapeina ma auina atu e ala i imeli pe ala i auaunaga ao (Google Drive poʻo Dropbox) pe toe aumai foi i se faila i lau telefoni.
  • O le polokalame e manatu e leai se totogi, peitaʻi o loʻo i ai se totogi faʻatasi ma isi faʻaopoopoga, ae o le free version e lava mo le faʻamoemoe.

La'u mai le polokalame i le komepiuta (faiga Windows)

La'u mai le talosaga (Android version)


Toe faʻaleleia ata na tapeina mai se telefoni poʻo se komepiuta pe a uma ona faʻapipiʻiina le masini i auala faigofie e 3 Toe faʻaleleia ata na tapeina mai se telefoni poʻo se komepiuta pe a uma ona faʻapipiʻiina le masini i auala faigofie e 3 Toe faʻaleleia ata na tapeina mai se telefoni poʻo se komepiuta pe a uma ona faʻapipiʻiina le masini i auala faigofie e 3 Toe faʻaleleia ata na tapeina mai se telefoni poʻo se komepiuta pe a uma ona faʻapipiʻiina le masini i auala faigofie e 3

2- Polokalama Recuva

Ose polokalame ta'uta'ua mo le toe fa'aleleia o ata na tapeina i lau komepiuta, e mafai ona e siiina mai le so'otaga i lalo ma fa'apipi'i i lau komepiuta e pei ona fa'aalia i ata i luga.

tusi: O loʻo i ai se faʻamatalaga o lenei polokalame o loʻo maua ile Google Play Store mo le Android, ae e leʻo aloaia mai le kamupani e ona Recuva, o lea e tatau ai ona maitauina.

O faʻamanuiaga sili ona lauiloa o le polokalame

  • O le polokalame e matua leai se totogi.
  • O le polokalame e faigofie tele ona faʻaoga, aua e suʻe ata ua tapeina i luga o lau komepiuta i le kiliki o se ki, a maeʻa ona faʻaali atu ia te oe ata ua tapeina. .
  • O le polokalame e iai sina tulagavae, o lona uiga o le a le faʻaumatia le tele o punaoa a lau masini ma o le a galue i luga o masini tuai ma faʻaonaponei.

La'u mai le polokalame i le komepiuta (faiga Windows)


Toe faʻaleleia ata na tapeina mai se telefoni poʻo se komepiuta pe a uma ona faʻapipiʻiina le masini i auala faigofie e 3 Toe faʻaleleia ata na tapeina mai se telefoni poʻo se komepiuta pe a uma ona faʻapipiʻiina le masini i auala faigofie e 3

3- Talosaga lapisi

Faatasi ai ma lenei talosaga, e mafai ona e toe faʻaleleia ata ua tapeina, ata faʻasalalau, ma isi faila ma le faigofie, faʻaopoopo i le leai o se totogi.

O vaega sili ona iloga o le talosaga

  • O le talosaga e matua leai se totogi, faʻatasi ai ma auaunaga totogi mo le teuina o ao (ae o se tagata masani e te le manaʻomia le faʻatauina o lenei auaunaga).
  • O le talosaga e lagolagoina le Arapi, Igilisi, ma Farani.
  • Toe maua uma ituaiga ata, vitio ma isi faila i le kiliki o se ki.
  • O ata ua tapeina e teu i lau telefoni.
  • E mafai ona e fa'atauina le 'au'aunaga e teu ai ao a le app, lea e fa'asaoina ai au ata ma faila mo le faigofie ona maua mulimuli ane pe a leiloa.
  • Le mafai ona toe aumai ata na tapeina nai lo le 5 masina talu ai.

La'u mai le talosaga (Android version)


Fautuaga faaopoopo o le a o'o mai

Pe na tupu lenei faʻafitauli ia te oe ma e te foʻia pe e te leʻi faʻafeiloaʻi, matou te fautuaina oe e teu au ata ma faila e taua ia te oe i luga o auaunaga ao (saite e te fatuina ai se tala, lea e mafai ai ona e teuina au faila. i luga o le Initaneti, ina ia mafai ona latou mauaina e ala i ... Soʻo se mea i le lalolagi e ala i le saini i totonu o lau faʻamatalaga i luga o le auaunaga o loʻo e faʻaaogaina).

O le mea moni, o loʻo i ai le tele o nei auaunaga (o le tele o ia mea e tuʻuina atu ia te oe avanoa e teu ai fua pe a e fatuina se tala e lava mo le faʻaaogaina masani), e pei o le: OneDrive service - Google Drive service - iCloud service - Dropbox service - Mega service - lDrive auaunaga - SpiderOak auaunaga ma isi auaunaga, lea e mafai ona e filifilia le mea e fetaui ma oe e tusa ai ma tulaga lelei ma tau o auaunaga taitasi.

Tuua se faamatalaga

e le fa'asalalauina lou tuatusi imeli. Faʻamalosia fanua ua faʻailoa mai ma *