De vigtigste måder at vise computerskærmen direkte på tv'et

0/5 Stemmer: 0
Rapporter denne app

Beskrive

Visning af computerskærmen på TV

Mange mennesker har brug for det For at tilslutte den bærbare computer til tv'et med et mål Se film Eller serier og forskellige programmer ved hjælp af teknologi HD Den høje opløsning øger glæden ved at se, så nogle mennesker kan ty til at bruge den LinksEller udskift dit tv med en skærm StørreDette kan være dyrt, og den bærbare computer tændes trådløst på tv'et USB, da denne proces betragtes enkel Det er meget vigtigt og tager kun et par minutter Kabler Der er passende forbindelser til denne proces, som at forbinde den bærbare computer til en skærm fjernsynet Det tjener mange formål, så du behøver ikke at betale store summer for at købe et smart-tv eller for at få funktioner en masse; Det eneste du skal gøre er at lære at betjene den bærbare computer på tv-skærmen, så du kan afspille videoklip, film, sange, spil og... TV-skærm Stor klarhed og høj kvalitet er ikke tilgængelig på den bærbare computerskærm på grund af dens lille størrelse, og dens muligheder er gennemsnitlige sammenlignet med mulighederne for Overvåge Stort tv, og en af ​​de vigtigste egenskaber, der opnås ved tilslutning af en bærbar til en tv-skærm, er billedkvaliteten og den klare lyd.Der er også mange måder at tilslutte tv'et til den bærbare computer ved hjælp af forskellige porte, som f.eks. HDMI، VGA، Og USBeller trådløst.

Visning af computerskærmen på TV'et på direkte måder: PC-skærm på TV'et

Vi vil sammen med dig gennemgå de vigtigste tilgængelige metoder At se Overvåge Computer På tv med minimal Krav Og komplekse procedurer, da de fleste af disse metoder kræver enten en ekstra applikation på dit tv, yderligere enheder, kabler eller havne Især i vores forklaring af de vigtigste måder at vise en skærm på computeren På din tv-skærm:

  • Tilslutning af computeren til TV-skærmen via USB-porten: Denne metode bruges med nye bærbare computere og nye tv-skærme kaldet Smart TV Fordi det giver fuld støtte til de steder af USBOg tilslut den til bærbare computere på en integreret måde, og efter at have sikret dig, at tv-skærmen giver den nødvendige understøttelse af USB-portene. USB Du skal følge følgende trin for at tilslutte den til din bærbare computer:
  1. Du skal sikre dig operatør til tv, og at den USB Som den har understøtter funktionen med direkte forbindelse til den bærbare computer, og du bør også tjekke de understøttede filtyper.
  2. Find USB على TV-skærmOg brug et kabel USB For at forbinde portene mellem tv'et og den bærbare computer, er det at foretrække at bruge Kablet Den originale, der var tilsluttet tv'et fra firmaet, der fremstillede det, og vælg derefter den optimale indgangsmulighed gennem den specielle fjernbetjening.
  3. Hvis tv'et ikke understøtter denne funktion Forbindelse Direkte til den bærbare computer via USB-porten USBTV vil sandsynligvis være støttende at tænde Forskellige medier gennem samme output, men det understøtter ikke direkte forbindelse til den bærbare computer, hvilket betyder, at du kan gemme de filer, du prøver at afspille, såsom videoklip, film og sange, på en ekstern harddisk eller flash hukommelse, og så kan du tilslutte dem til tv-skærmen via USB-porten. USB.

De vigtigste måder at vise computerskærmen direkte på tv'et

  • Brug et HDMI-kabel til at tilslutte den bærbare computer til tv'et: Du kan bruge et HD-kabel, eller hvad der er kendt som et HDMI-kabel For at tilslutte den bærbare computer til tv'et Det anses for at være en af ​​de nemmeste og hurtigste måder at forbinde de to enheder til hinanden, fordi HDMI Det giver et billede af høj kvalitet, når det transmitterer lyden Og billedet er samtidig samlet, så du behøver ikke en ekstra forbindelse for at overføre lyd. Det eneste du skal gøre er at tage kablet med og tilslutte kablet til dets port i den bærbare. Det findes i de fleste bærbare computere og er velkendt, og du vil finde det skrevet på den. HDMI Derefter tilslutter du den anden ende af kablet til tv'et gennem dets port på skærmen, og du går ind i indstillingsmenuen på skærmen og vælger indstillingerne for skærmen, eller vælger HDMI-kablet fra listen og får tv'et til at overføre billede fra den bærbare, hvis du ikke finder nogen. Bærbar skærm i styring På skærmen er løsningen enkel.Du går til menuen på din bærbare computer og vælger kontrolpanelet Panel kontrol Så går du til visningsmulighederne eller Skærm Vælg derefter at justere opløsningen Juster opløsning Du vælger tv'et fra listen, og du har tilsluttet den bærbare computer til tv'et.

De vigtigste måder at vise computerskærmen direkte på tv'et

  • Brug Wi-Fi Direct, hvis tilgængeligt: Aktiver Wi-Fi على fjernsynet Hvis du ikke ved, hvordan du gør dette fra dit katalog, skal du følge producentens instruktioner for at gøre det, få adgang til protokolindstillingerne Miracast At danne en forbindelse Wi-Fi Dit TV skal alert Ikke alle skærme understøtter muligvis teknologien Wi-Fi Du kan tjekke brugermanualen til tv'et, inden du går videre, da der er mange forskellige mærker og typer. Nogle er almindelige skærme, andre er smarte, nogle har internetadgang, nogle har ikke, nogle kører på Android-operativsystemet, og nogle har ikke. Du skal sikre dig, at din skærm understøtter det, hvis svaret er ja. Nej, gå til vejen tråd Når du har tændt for Wi-Fi på tv'et, skal du slutte det til dit netværk, og det skal være det samme netværk Wi-Fi som din computer er tilsluttet til, gå nu til skrivebordet og klik på en knap mus Højreklik på Skærmindstillinger Skærmindstillinger Klik på rullemenuen og vælg "Duplicate this view - Dupliker denne skærm, og klik på Anvend. Gå derefter til applikationen Indstillinger og gå til Enheder - Enheder, og klik på tilsluttede enheder - Tilsluttede enheder, og klik derefter på Tilføj enhed Tilføj en enhed Windows vil begynde at søge efter enheder tilsluttet På netværket skal du vælge dit TV, når det vises, for at oprette forbindelse Windows Tilsluttes automatisk til TV'et og viser skærmen direkte.

De vigtigste måder at vise computerskærmen direkte på tv'et

  • Brug Chromecast, Roku eller Air Play: يمكنك Chromecasts En af de smarte dongler fra Google Bøjle bag på fjernsynet Du kan sende vinduer til den fra Windows og Mac, så længe du har Chrome-faner åbne, og det virker selvfølgelig også på Chromebooks, fra kl. chrome browser Du kan styre denne enhed, alt du skal gøre er at klikke på de tre prikker i hjørnet af browseren og vælge Chrome støbt Fra listen for at vise dig et tegn fanen Din nuværende browser vises på skærmen, og du kan skifte til andre browserfaner (og applikationer).
  • enhed Chromecasts Det er ikke den eneste smarte dongle, der kan Vis din computerskærm på dit TV Hvor kan holde år Gør også dette, da det er meget nemmere at bruge en Windows-pc i stedet for en hardwareenhed MacFærdig Forarbejdning Alt ved protokol han kaldes Miracast Som kommer integreret i de nyeste enheder år Og Windows 10 For at slå det til skal du blot åbne Action Center ved at klikke på meddelelsesikonet i hjørnet af proceslinjen og derefter vælge Connect - Tilslut Hvis en enhed år Kører og på et netværk WiFi Det bør vises på listen. For at klikke på enhedsnavnet for at starte spejling, skal du godkende anmodningen på en enhed Rocco Du kan også vælge at godkende alle fremtidige anmodninger fra den samme enhed at administrere Dine permanent godkendte enheder.

De vigtigste måder at vise computerskærmen direkte på tv'et

  • Brug af skærmkablet kendt som VGA-kabel:
    Kablet VGA Det er et af de mest kendte og mest brugte kabler, fordi det findes i enhver type computer. PC Det forbinder grafikkortet i hjemmecomputeren til computerskærmen Dette kabel bruges også til at forbinde computere til store displayenheder Det er også muligt at tilslutte den bærbare computer til TV-skærmen via USB-kablet. VGA Det skal bemærkes, at kablet... VGA Der er en fundamental forskel fra L-kablet HDMI Hvilket er, at han ikke står op Ved overførsel Lyden transmitterer kun billedet, og hvis du vil transmittere lyden, skal du installere et specielt kabel til transmission af lyden og tilslutte det til laptop og TV, for at det kan transmittere lyden.De fleste moderne bærbare computere har ikke en kabeludgang. VGA Hvis du vil tilslutte VGA-kablet til porten til bærbar computer, hvis det findes, er der trin, du skal følge, som er som følger: Du skal placere VGA-kablet VGA I sit eget outlet i Bærbar Og TV'et, uden at tage højde for rækkefølgen mellem hvilken du starter først, så sætter du lydkablet i den bærbare computer og tilslutter det til TV'et, så går du til menuen i din bærbare computer og vælger kontrolpanelet. Panel kontrol Så går du til visningsmulighederne eller Skærm Og vælg så at justere nøjagtigheden Juster opløsning Du vælger tv'et fra listen, og dermed har du tilsluttet den bærbare computer til tv'et.

De vigtigste måder at vise computerskærmen direkte på tv'et

Andre måder at betjene den bærbare computer på tv'et uden kabel: Bærbar computer på tv'et

  1. airplay spejling: kræver at du har apple tv Tilsluttet tv'et Hvis du gør dette, kan du bruge AirPlay من æble For at vise indholdet mac أو ipad أو iPhone Trådløst til dit TV.
  2. miracast trådløs skærm: Det er ment som et åbent alternativ til AirPlay من æble, hvilket giver dig mulighed for at vise din Android- eller Windows-enhed trådløst på dit TV, men desværre blev det konstateret, at... Miracast Det fungerer ikke godt hele tiden.
  3. Store plex bærbare computerborde: Hvis du har et stort mediebibliotek på din computer, kan du nemt se det på dit TV vha plexDet er et serverprogram tilstande Du kan kategorisere alle dine video- og lydfiler og streame dem til enhver enhed, der kører applikationen plex Det understøtter alle større medieafspillere plex, og mange smarte tv-platforme, og det kan det også udsende Til din telefon, tablet eller en hvilken som helst kompatibel enhed.

Efterlad en kommentar

din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er angivet med *